Blogi Pystyyn Ja Menoksi!

Useat kävijäni ja ystäväni tietävät, että silloin kun keksin jonkun vision, niin mennään eikä meinata. En oo pedille makaamaan jäävää heppu, sen sijaan ongelmiin sekä asioihin löytyy joka kerta ratkaisu. On tosi tärkeää uskaltaa uskoa omaa sydäntään, olla rohkea ja uskoa omiin kykyihin, ja tietenkin jälleen kerran, olla uskovaltainen ja uskoa niihin omiin siipiin.

Aivan kuten melkein 1 vuotta sitten yrittäjäksi ryhtyessäni kerroin blogissanikin, että nuo ikiomat siivet kyllä kantaa kunhan niihin tarpeeksi kovaa luottaa (ja tekee töitä niiden saavuttamiseksi näinhän siipeni ovat kyenneet, ja lennättäneet kauemmas kuin koskaan uskalsin ajattelemaankaan.
Oman blogin pystyyn laittaminen on ollut mietteissä  aika ajoin, mutta kiireiden ja resurssien seurauksena olen joka kerta tuon tuuman haudannut. Nytten kuitenkin kyseinen idea syntyi toteen, ja pitkien työpäivien jälkeen ikioma saittini on viimein valmis! Huurraaaa!

Ja samanaikaisesti tervetuloa katsomaan upouutta sivustoani. Kävi klassisesti: en pystynyt olla alkamatta rapustamaan tekstiä. En pystynyt olla aloittamatta jotakin ensikertaista luomusta, jotakin uutta tekoa, tietyn uuden homman oppimista. Uuden oppimisella meinaan lähinnä sitä, että ylläpidän blogiani tätä nykyään WordPressissä, kun taas sivustoni aikaisemmin oli Bloggerissa. Halusin vaihtaa ohjelmistoa, koska tahdoin, ja huomaan, että kestää melko pitkään, ennen kuin opin hyvin tämän käyttötavat. Vaikuttaa olevan ihan omanlainen maailmansa.

Miksi pidän blogia?

Nyt kun taas blogissani avauduin näin paljon omista jutuistani, niin kerron teille lisäksi muut erittäin merkitykselliset asiat. Harrastan jalkapalloa. Lasketaanko tälläiseksi myös matkailu, elokuvien jatkuva katselu sekä tietokoneen luona blogini parissa nörtteily? Joo ja ainainen koululla käymisen yritys? Eli taidankin olla aivan tavallinen neitonen.

Ja tässä lopuksi vielä uusin villitys pepputreenien osalta, jonka oppeja oon todellakkin ottanut nyt osaksi syksyn ja talven treenejä. Kyllä tuntuu pakaroissa seuraavana päivänä!!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *