Vaniljakahvihetki

Onpas ollut mukava pidennetty viikonloppu. Tänne Lahteen on satanut tosi paljon lisää lunta, ja puutkin on jo lumen peitossa – on jo ihan Joulufiilis! Lauantaina oltiin koko päivä Espoossa, tuli herkuteltua oikein kunnolla, kun äiti oli tehnyt ihania herkkuja. Lisäksi ostin itselleni uudet silmälasit tän sivuston avulla! Mulle tulee tosi helposti herkuttelusta ihan kamala olo ja vatsa menee pinkeäksi. Poskia alkaa kuumottaa ja tulee levoton ja väsynyt olo. Ehdin jo loppuillasta tokaista ääneen, että onpa kummallista, ettei ole ollenkaan huono olo, eikä vatsaan koske, vaikka käsi kävi herkkukipolla turhankin tiheään tahtiin. No, taisin fiilistellä vähän liian aikaisin, koska kotimatka autossa olikin sitten aika tuskaisa. Jos olis ollut vähänkään kireämpi takki päällä, niin jengi olis voinut luulla, että meille on jälkikasvua tulossa. 😀 Istuinkin koko automatkan farkunnappi auki, oli ihan karsea olo!

Eilen mulla oli flunssainen olo heti herättyäni, ja syytinkin siitä pelkästään edellispäivän herkkuja. 😉 Eilen kävin salilla vaan Peetun seurana ja tuomaroimassa sen treeniä. Mä nostan edelleen hattua ton äijän touhuihin, mä tekisin kuolemaa varmaan jo ensimmäisen kierroksen jälkeen. 😀 Mulla olikin helppo homma, kun vaan kellotin ja laskin kierrokset.

Meillä pääsi se ihana Paulingin joulukahvi jo loppumaan, ja eilen Prismassa yritin metsästää sitä lisää. No ei löytynyt! Otin sitten samalta merkiltä vaniljakahvia. Ei tää ihan vedä vertoja sille joulukahville, mutta menee paremman puutteessa. Käytiin tossa herättyäni Tessan kanssa ulkoilemassa – vitsit meinas mennä hermot kun se taas meni ihan sekaisin tosta lumesta. 😀 Ja jo ulkona haaveilin, että heti kun pääsen takaisin sisään, aion juoda ison KoKo -mukillisen vaniljakahvia ja käperryn sohvalle nauttimaan sitä <3 Tässä mä oon edelleen, kello on kohta jo 12. Peetu oli yön töissä ja nukkuu yhä, oon aika kova kolistelemaan, ja oon yrittänyt tässä olla mahdollisimman hiljaa. Mikä siinä muuten on, että just silloin kun pitäis olla hiirenhiljaa, saat jonkun esineen tippumaan tai kolistelet muuten vaan normaalia enemmän?! 😀

Tänään tuntuu edelleen vähän kurkkukipua ja tukkoisuutta, mutta en nyt oikein osaa kuulustella tätä oloa, että onko parempi jäädä kotiin lepäämään, vai onko tää vaan tällaista pientä, että vois hyvin mennä treenaamaankin. Tasan vuosi sitten opin meinaan kantapään kautta, että jos on pienikin flunssa – älä treenaa! Menin tyhmänä treenaamaan ja sen seurauksena sain angiinan ja muita jälkitauteja, ja loppujen lopuksi olin treenikiellossa melkein kuukauden. Täytyy nyt kuulustella ja seurata vointia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *